Ford Torneo Connect Euro N-Cap kaç yıldız aldı?

Ford Torneo Connect Euro N-Cap kaç yıldız aldı?

Türkiyede üretilen Ford Connect Euro Ncap Testinden kaç yıldız aldı Çocuk güvenliği puanları kaç tamamı bu yazımızda.

Ford Torneo Connect

Ford Yeni Modeli Tourneo Connect Türkiyede üretilen ilk serisi ile İspanyada da yollara çıktı. Önden çarpışma testi, yan çarpışma testi, Direk testi sonuçlarına göre Ford Torneo Connect Euro N cap'ten 5 yıldız alabilmeyi başardı.

Devredışı bırakılma özelliğine sahip hava yastığı ile artı puan alan connect kaput ve ön camlarda bulunan kenarlıklardan puan kaybetti.

Güvenlik

Yolcu bölmesi frontal darbede sabit kaldı. Kukla okumalar iyi bir koruma gösterdi. Ford, farklı boyutlarda ve farklı pozisyonlarda oturanlar için benzer bir koruma seviyesinin sağlanacağını gösterdi. Yan bariyer testinde Tourneo Connect Tüm vücut bölgelerinin iyi korunmasıyla azami puan aldı. Daha şiddetli yan kutup testinde,Göğüs yeterli ve diğer vücut bölgeleri iyiydi. Ön koltuklar ve koltuk başlıkları iyi ve Arkadan çarpışma durumunda kamçıya karşı koruma sağladı.

Çocuk yolcu

Dinamik testlerdeki kukla okumalara dayanan Tourneo Connect,1 yıl bebek. Yan etkide, her iki mankenler de kısıtlamaları tarafından düzgün bir şekilde tutuldu,Aracın iç kısımları ile kafa teması. Ön yolcu hava yastığı, arkaya doğru bakacak şekilde devre dışı bırakılabilir.Çocuk koltuğu bu oturma pozisyonunda kullanılacak. Sürücüye durumu hakkında net bilgi verilir.Hava yastığı ve sistem ödüllendirildi. Aracın dizayn edildiği tüm çocuk emniyet türleri arabada uygun şekilde kurulmuş ve ağırlanmış.

Yaya Güvenliği

Tampon, yayaların bacaklarının korunması için maksimum puan aldı. Ancak, kaputun ön kenarı test edilen alanların çoğunda zayıftı. Kaput yüzeyi, çoğu alanda, iyi veya yeterli koruma sağlamıştır. Sert ön cam sütunlardan puan kaybetti.

Güvenlik destek sistemleriTourneo Connect standart olarak elektronik stabilite kontrolüne sahiptir ve Euro NCAP test gereksinimlerini karşılamıştır. Bir sürücü seti hız sınırlama cihazı mevcut ve bu tip sistemler için tam not var. Emniyet kemeri hatırlatıcısı ön koltuklar ama arka koltuklar için mevcut değil

Yorumlar

Daha Fazlası