Egzoz gazı Emisyon Ölçümünü Nerede Yaptırabilirim ve Egzoz emisyon ücreti Ne kadar?

Egzoz gazı Emisyon Ölçümünü Nerede Yaptırabilirim ve Egzoz emisyon ücreti Ne kadar?

2017 yılı için belirlenen Egzoz Gaz Emisyon ölçümü ücretleri ve Emisyon ruhsat Ücreti ne kadar ve emisyon nerede yaptırabilirim

Egzoz Emisyon Ölçümlerinde Kim Yetkili? Sadece TUV'mü ölçüm yapar?

Tüvtürk Araç Muayene İstasyonları aynı zamanda Egzoz emisyon muayene istasyonu olarakta kullanılmaktadır. Normal Fenni muayeneniz esnasında eksik olması durumunda egzoz emisyon muayenenizi de gerekli ücretleri yatırdıktan sonra yaptırabilirsiniz. TUV muayenenizle igili zaman ve hak kaybına uğramazsınız ancak TUV de bulunan egzoz emisyon tespit cihazlarından birçok araç muayeneden kalmaktadır. Sanayilerde egzoz emisyon için yetkilendirilmiş bazı servisler vardır. Bu tarz servislerden egzoz muayenesinden geçmeniz daha kolay olacaktır.

Emisyon Muayenesinden geçemezsem ?

Egzoz Emisyonu önceden hafif kusur olarak geçse de günümüzde egzoz emisyonunda geçemeyen araçlar normal muayenede ağır kusurlu olarak muayeneden kalmaktadır.(2010 da değişiklik yapılmıştır)TUV muayenesi ile ilgili bilinmesi gerekenler için tıkla.

Egzoz Muayenesini geç yaptırırsam cezası Var mı?

Egzoz emisyonunu geç yaptırmanın herhangi bir cezası yoktur . Ancak yakalanmanız durumunda aracınız bağlanabilir ve ağır para cezası ile karşı karşıya kalabilirsiniz.Emisyon cezalarını öğrenmek için ve kaç yılda bir emisyon muayenesi olacağını öğrenmek için tıklayınız.

Egzoz Emisyon Muayene Ücreti

  • Egzoz emisyon muayene 2017 yılı için 50 TL
  • Emisyon ruhsat Ücreti 2017 yılı için 8,5 TL

Yorumlar

hasan soysal
Ankara yenimahallede kirazlar otomotiv var ben orda yaptırdım sıra filanda yoktu

Daha Fazlası