Toyota CHR incelemesi

Toyota CHR incelemesi

Toyotanın yeni gözdesi C_HR görücüye çıktı. otomobilblog olarak aracı sizin için test ettik tüm artı ve eksileri bu yazımızda..

CHR ALACAKLAR MUTLAKA OKUYUN..YENİ TOYOTA CHR İLK GÖRÜŞTE AŞK DİYEREK YOLLARA ÇIKTI.SİZİN İÇİN YORUMLUYORUZ.

Yeni Toyota CHR elmastan ilham alınan tasarımıyla görücülerin huzuruna çıktı.Dikkat çekici LED farlar ve pırlantayı anımsatan ön ızgarası onu diğerlerinden farklı kılan adeta yaşayan bir croosover yapmış.

Arka kısma göz attğımızda bumerang şekilli stop lambaları ve adeta coupe bir otomobili andıran hatları yine YENİ CHR nin karakterini ortaya koyuyor.

SUV ile Hachback bir otomobil arasında kalan CHR de kullanılan iç malzeme oldukça kaliteli.iç hacmi dış görüntüsüne nazaran daha ferah ve kullanışlı.

3 tip jant ve 4 tip koltuk seçeneği her zevke uygun tasarımlar oluşturmak için gayet yeterli görünüyor.

Advance dynamic ve diamond modelleri bulunan YeniCHR de

-1.2 turbo 4x2 benzin (düz ve otomatik vites CVT)

- 1.2 turbo 4x4 benzin (otomatik CVT)

-1.8 hybrit (otomatik vites CVT)

ABS –BA (fren destek sistemi) – ESP(elektrik kontrollü direksiyon sistemi)- TRC(çekiş kontrol sistemi)-BRAKE HOLD (frende tutma sistemi) gibi doyurucu DONANIMLAR HYBRİT HARİCİ MODELLERDE STANDART OLARAK MEVCUT.

CROOSOVER-COUPE BİR JİP ARIYORSANIZ SINIFINDA ALINABİLECEK EN İYİ ARAÇLARDAN BİRİSİ TOYOTA FARKIYLA SİZİ BEKLİYOR.

1.2 TURBO MODELLERİ 90 BİN TL İLE 123 BİN TL ARASI DEĞİŞEN RAKAMLARDA SATILAN CHRNİN HYBRİD(ELEKTRİKLİ) MODELLERİ İSE 114 BİN TL İLE 124 BİN TL ARASINDA SATIŞA SUNULUYOR.

Yorumlar

Daha Fazlası