İnteraktif Showroom uygulaması Nedir?

İnteraktif Showroom uygulaması Nedir?

Otomobil dünyasına hızla giren bu uygulama sayesinde aracı incelemek için showrooma gitmeye gerek yok.

Nedir bu İnteraktif Showroom?

İnteraktif Showroom, bilgisayar tablet yada akıllı cihazlardan herhangi bir ücret ödemeksizin showroomdaymış gibi gezebileceğiniz ve araçları incelemenizi sağlayan interaktif bir uygulamadır.

Neden İnteraktif Showrrom'a İhtiyaç Duyuldu?

Günümüzün en değerli öğelerinden biri de şüphesiz zamandır. Sıfır otomobil alacakların davranışlarına bakılarak yapılan araştırmalar, önce dijital kanallardan tarama yapıldığını, son karar aşamasında showrooma gidildiğini gösteriyor. Bu dijital deneyimi tıpkı showroom'da gibi yaşamak isteyenler bu uygulamayı seveceklerdir.

Dijital showroom dünyası şu an otomobil sektörüne yeni girmiş bir terim. Mesela almak istediğiniz araç İstanbul'da ancak siz başka bir ildesiniz. Aracı incelemek istiyorsunuz. Bunun için ekstra zaman ve para harcamanız gerek. İnteraktif showroom özelliği programı ile aracın yanındaki satış danışmanı tarafından takılan gözlüklerle onun baktığı her yeri sizde görebiliyorsunuz. Sizin yönlendirmeniz ile hareket eden satış danışmanı size araç ile ilgili tüm detayları aynı anda anlatabiliyor. Aracın farklı renk ve donanım seçeneklerini de görmenizi sağlayabiliyor.

Nasıl Kullanabilirim?

Şu an Türkiye'de Lexus ve Toyota tarafından kullanılan interaktif showroom özelliğini önceden randevu alarak Skype uygulaması üzerinden kullanabiliyorsunuz. Belirlenen randevu saatinde satış danışmanı sizin yerinize araca bakarak size bilgi sunuyor.

Yorumlar

Daha Fazlası