Keyless Go Nedir? Keyless Go Nasıl Kullanılır?

Keyless Go Nedir?  Keyless Go  Nasıl Kullanılır?

KEYLESS GO NEDİR? NE İŞE YARAR?

Keyless Go kelime anlamı Anahtarsız gidiş olup , aracınızın anahtarının yanınızda bulunduğu durumlarda aracınızın kapı kilitlerinin bir dokunuşla açılıp kapatılabidiği sistemin genel adıdır.Bazı marka ve modellerde farklılık gösterse de genel çalışma prensibi aynıdır.

Örneğin bir market yada pazar alışverişi dönüşü elleriniz doluyken anahtar aramadan, tek dokunuşla arabanızın kapılarını açabilirsiniz.

Keyless Go Nasıl Çalışır?

Anahtar aracınızın çevresinde bulunduğunda ve kapı kollarından birini tuttuğunuzda, araç elektroniği kapılardaki, depo kapağındaki ve tamponlardaki ilgili anten, araç ile iletişime geçer.Giriş kodunun onaylanması ile aracın kapıları açılır. Ayrıca bu sistem üzerinden araç dışarıdan kilitlenebilir.Aracın içindeyken çalıştırılıp Stop ettirilebilir.

Keyless Go Kullanım

  • Araca Yaklaşıp kapı koluna dokunduğunuzda Sistem Anahtarı (kontak) yanınızdaysa aracın kapıları otomatik olarak açılır.(Mercedes-Toyota-Renault vb)
  • Araçtan indiğinizde bazı modellerde kapı üzerindeki düğmeye dokununca(toyota Avensis vb) bazı modellerde araçtan belli mesafe uzaklaşınca kapılar otomatik kilitlenmektedir( Renault grubu)
  • Araç anahtarı üzerinizdeyken araçtan inip uzaklaşırsanız araç çalışır vaziyette ise sinyal ile sizi uyarır.
  • Elektronik Sistem Anahtarı aracın içindeyken Start-Stop Düğmesine bastğınızda aracınız çalıştırabilir yada stop ettirebilirsiniz. (Stop-Start ile aynı şey değildir..Stop-Start NedirÖğrenmek İçin Tıkla)

Hasar kaydı, pert kaydı ne demek ?

ARAÇ SORGULAMA İŞLEMLERİ RESİMLİ ANLATIM İÇİN TIKLA

DEĞER KAYBI NEDİR? NASIL HESAPLANIR. NASIL VE KİMDEN TAHSİL EDİLİR?

İkinci El araç alırken Km mi Önemli Model Yılı mı?

KM OYNANMIŞ ARACI NASIL ANLARIM.(TIKLA-ÖĞREN)

2. EL GALERİDEN Mİ SAHİBİNDEN Mİ ALINIR?

EKSPERTİZ NEDİR? EKSPERTİZDE NELER YAPILIR. ARACIN HANGİ KISIMLARI İNCELENİR? (TIKLA- ÖĞREN)

Yorumlar

Daha Fazlası