Arabadan Süt Kokusu Nasıl Çıkarılır

Arabadan Süt Kokusu Nasıl Çıkarılır

Arabama süt döküldü. Ne yapabilirim. Süt lekesi ve kokusu arabadan Nasıl çıkarılır. Detaylar bu yazımızda..

Süt Kokusu insanı hayata Küstürür

"Arabana süt döküldüyse ya arabayı yakacaksın ya da satacaksın" derler oto sanayilerde. Ancak her şeyin olduğu gibi bu sorununda bir çözümü mevcut.

Koku ve lekeler aracımızda istemediğimiz durumların başında gelir ve araç yaşam konforunu son derece olumsuz etkiler.

İlk Müdahale

Süt Dökülen araçlarda ilk müdahale ve dökülen kısım paspas vb ise araçtan uzaklaştırılması önemlidir. Aracınızın camlarını mutlaka açık olarak bekletin ve kokunun sinmesine engel olun. Her ne yapsanız da az miktarda süt bile aracınızda o pis kokunun yayılması için yeterli olacaktır.

Bu kokunun en önemli sebebi sütün bozulması ile içindeki bakterilerin üremesi ve sıcak vb ile birleşip kötü koku yaymasıdır.

Süt Kokusuna Çözüm

Otomobil kullanıcılarını neredeyse araçtan soğutan bu duruma değişik yöntemlerle müdahale edilebilir. Çoğu müdahale geçici bir çözüm sunar ve birkaç gün sonra yeniden ağır bir koku gelmeye başlar. Yapılması gereken üreyen bakterilerin bir şekilde yok edilmesi olmalıdır.

Piyasada satılan anti bakteriyel ürünlerin yanı sıra Sonax, Antimic, Dr Mat gibi denenmiş ürünlerle de sonuca ulaşabilirsiniz. Burada önemli olan marka değil ürünün anti bakteriyel koku giderici olmasıdır.

Yorumlar

Daha Fazlası