Süresi dolmadan sigorta poliçe İptal edilip tekrar sigorta yapılabilir mi?

Süresi dolmadan sigorta poliçe İptal edilip tekrar sigorta yapılabilir mi?

Sigortalara gelen tavan fiyat uygulaması sonrası önceden yükse fiyatlara sigorta yaptıranlar yeniden sigorta yaptırabilir mi?

Poliçemi Yenilesem Ucuzlar Mı, Eski poliçeden iade alabilir miyim?

Bakanlığın baskılarına aldırış etmeyen sigorta firmaları çok yüksek rakamlara zorunlu mali trafik sigortası yapıyordı. Bakanlık gelen şikayetler üzerine aralık 2017 ye kadar geçerli olacak tavan fiyat uygulamasına geçti ve artık her ilde alınabilecek maksimum sigorta fiyatları belirlendi.Sigorta ve kasko fiyatları neye göre belirleniyor?Ancak daha önceden sigorta yaptıran kişiler sigorta poliçelerini iptal ettirip yeniden sigorta yaptıramayacaklar.

Tavan fiyatları görmek için Tıklayınız

Önceki sigorta tarifesinde bir anadolu ilinde 1500 tl ödeyen kişinin yeni tarifeye göre ödeyeceği miktar 850 TL ye kadar düştü. Otomobil kullanıcıları bu durumdan çok memnun olsa da sigorta firmaları bazı kişilere sigorta yapmama , taksit yapmama gibi yollar seçerek bakanlığın aldığı karara direnmeyi tercih ediyor.Trafik sigortasında taksit kalktı mı? Aralık 2017'de bitecek olan tavan fiyat uygulamasından önce sigortanızı yenilemenizi tavsiye ederiz.

Tavan fiyata uyamayan sigortacıya ağır ceza

TRAFİK SİGORTASI YAPTIRMAZSAM NE OLUR?

Hasarsızlık İndirimi Nedir?

Kasko Hangi durumlarda bozulur mini Onarım Nedir?

Yorumlar

Daha Fazlası