Lada Niva 2018 Urban Türkiye

Lada Niva 2018 Urban Türkiye

Lada Niva Türkiyeye Geliyor mu? Lada Niva Urban hangi Özellikler var?

Lada Niva Türkiye Urban 2018

Lada ülkemiz ile Rusya ilişkilerinin bozulması sonucu Türkiye planlarını askıya almıştı ve Lada Niva Urban Türkiyeye gelmeyecek haberleri yayılmıştı. Bir dönem Dacia Renault'un servis ağına dahil olacağı ve diğer modelleri ilede Türkiye piyasasına gireceği söylenen Lada Niva Urban da bullutlar dağıldı ve artık durum net .. lada Niva 2018de ülkemize 3 kapı ve 5 kapılı 2 gövde seçeneği ile gelecek.

Lada Niva Standart ve Urban

Lada Niva ülkemize 3 kapı ve 5 kapı seçeneği ile geliyor. 2018 model Lada Nivalarda 83 HP lik 1.7 motor seçeneği ile sunulan ve standart olan sürekli 4 çeker şanzıman bulunuyor. Standart paket ve Urban paket olarak gelecek olan Lada Nivalar vergi dezavantajı ve düşük motor gücü yüzünden talep görecekmi şimdilik bilinmiyor.

Lada Niva Urban Hangi Donanımlar Var.

Lada Niva Türkiye'ye gelecek olan 2018 modelinde ABS,elektrikli camlar, hidrolik direksiyon, koltuk ısıtma standart olacak ve LPGli modelleri fabrikasyon eklenebilecek

Lada Niva 2018 Urban Fiyatlar

Lada Niva Urban gelmeden adından çokça söz ettirse de fiyatı duyulduğunda bir adım geri attıracak gibi gözüküyor. 3 Kapılı Standart model 70 Bin TL satılacak. 5 kapılı bir Lada almak istiyorsanız bu defa Urban paket için 90 Bin TL ödemek durumundasınız.

Yorumlar

Daha Fazlası