Yeni Civic Sedan

Yeni Civic Sedan

Yeni Civic Sedan güçlü turbo motor seçeneği ve güvenlik özellikleriyle göz dolduruyor.

Yeni Honda Civic Sedan

Civic Sedan. Yeni Civic Sedan olarak makyajlandı. Dış görünümünde fazla değişiklik yapılmayan Civic Sedan' a teknolojik olarak oldukça fazla yenilik eklendi. Daha önce sadece Civic RS modelinde olan 1.5 litre VTEC turbo 182 PS ve 220 Nm'lik motor, manuel şanzıman seçeneğiyle birlikte Yeni Civic Sedan la birlikte de satın alınabilecek.

Kasa olarak sadece tamponda ve ön ızgara da küçük değişiklikler yapıldı ve Yeni Civic Sedan'a 17" jant opsiyonuda eklendi.

Civic Sedan da tamamen dokunmatik olan multimedya sistemi Yeni Civic Sedan'da tuşlarla da kontrol edilebilir hale geldi ve Apple Car Play özelliği eklendi.

Yeni Civic Sedan teknolojik olarak ise oldukça yeni özelliklere sahip. Yeni CR-V den alışık olduğumuz "Honda Sensing" teknolojileri artık Yeni Civic sedan'da da bulunuyor.

Çarpışma Hafifletici Fren Sistemi; Öndeki araç ile çarpışma riski algıladığında, kazanın şiddetini en aza indirmek için otomatik fren yapar.

Şerit Takip Uyarı Sistemi; Aracın içinde bulunduğu şeridin dışına çıkması halinde sistem sizi görsel ve işitsel olarak uyarır ve aracı tekrar şeride sokmanız için dikkatinizi çeker.

Şeritte Tutma Asistanı; Şeritten çıktığınızda direksiyonu aracın şeride girmesini sağlayacak şekilde hafifçe döndürür ve fren yaparak otomobilinizin şeritte kalmasını sağlar.

Şerit Koruma Destek Sistemi; Aracınızın şeritten çıktığını anlayarak devreye girer ve direksiyonu hafifçe döndürerek sizi şeritte tutar.

Uyarlanabilir Hız Sabitleyici; Trafikte diğer araçların hareketlerini algılayarak güvenli takip mesafesini korur.

Düşük Hızda Takip Özelliğine Sahip Hız Sabitleyici ; Düşük hızda ilerlerken önünüzdeki araç durduğunda otomobiliniz de durur. Öndeki araç 3 saniye içinde hareket ederse yeniden hareket eder.Öndeki araç daha uzun süre durursa, tek tuşa basarak otomobilinizi yeniden hareket ettirebilirsiniz.

Honda Sensing teknolojilerini Yeni Civic Sedan'ın Executive + paketinde standart olarak satın alabilirsiniz.

Honda Sensing teknolojilerinin yanında Yeni Honda Civic'te Kör Nokta Uyarı sistemi ve Çapraz Trafik Uyarı Sistemi de bulunuyor.

Geri manevra esnasında devreye giren Çapraz Trafik Uyarı Sistemi, geri hareket halindeyken sağdan veya soldan gelen araçları algılayarak sesli ve görüntülü uyarı gönderir.

Kör Nokta Uyarı sistemi i şerit değiştirirken kör noktanızda kalan aracı fark eder, sesli ve görüntülü uyarı gönderir.

Kısacası Yeni Civic Sedan teknolojik ve güvenlik olarak oldukça iddaalı ve turbo motor seçeneğiyle de oldukça performanslı bir araç olarak piyasaya çıkmış durumda.

Yorumlar

Cengiz
Son model Peugeot 508 sahibi olarak bu araç, 508'in bile yanına yaklaşamaz :D Peugeot konforu cidden bambaşka bir olay
Levent Zeybek
Sedan olarak tek tercihim yeni model olarak tek tercihim Peugeot 508. Bu araç artık sıktı bir yenilik lazım :D
hydrbyrk789543
Sedanda benim tercihim yeni Peugeot 508. Geçenlerde bayiye gidip canlı canlı görme şansım oldu . Müthiş bir araba olmuş
İrfancan Korkmaz
son zamanlarda birçok sedan çıktı ama hiç biri beni yeni Peugeot 508 kadar etkilemeyi başaramadı adamlar çok çok güzel bir araba yapmışlar helal olsun :) İlk boş vakitte Peugeot bayisine gidip bir bakmayı düşünüyorum.
Kemalattin Bulamacı
aynen öyle bunu alacağıma yeni peugeot 508 alırım konfora doyarım :D
ender
peugeot her zaman kaliteli bir markaydı insanımız yeni yeni değerini anlamaya başladı
Zafer Ender
bende öyle düşünüyorum arkadaşlar o kadar peugeot fanı bir insan değilim ama yeni 508'in hakkını yememek lazım çok güzel bir araba ortaya çıkartmış peugeot
Midyat Gezer
yorumlara bakıyorumda herkes peugeot a doğru yönelmeye başlamış valla haklılarda özellikle son zamanlarda çok ciddi atılımlar yaptılar adamları tebrik etmek lazım
fehmi
ben yeni çıkacak peugeot 2008in iç kokpit teknolojisini daha çok beğeniyorum
Gökhan Balıkçı
peugeot özellikle yeni 508 ile çok iyi bir atıılım yaptı sedan konusunda olsun d segment konusunda olsun
tarık
peugeot sedanlarının tasarım açısından çok çok daha iyi olduğunu düşünüyorum
kerem bulut
iç tasarımı bana peugeot arabalarını hatırlatıyor tabiki bu arabaında özellikleri çok iyi
Oğuzhan Kumral
Bu arabalara oldu bitti alışamadım
Ertan Aslan
Yazılarınızı takip ediyorum devamlı gerçekten güzel ve bilgilendirici şeyler paylaşıyorsunuz ellerinize sağlık
sercantepe
gayet güzel bir yenileme olmuş başarılı buldum

Daha Fazlası