Küçük Hasarlar İçin Kasko Bozulur mu?

Küçük Hasarlar İçin Kasko Bozulur mu?

küçük hasarlar da kaskoyu bozdurmak mantıklı mı? Mini Onarım Neleri Kapsar? Karşı Taraf Suçluysa Ne yapmalıyım? ve çok daha fazla soruya cevap bulacaksınız.

Küçük kazalarda Kaskoyu Bozdurmak mantıklı mı?

Başımıza gelebilecek küçük yada büyük kazalarda kendimizi, sevdiklerimizi ve otomobilimizi korumak için kasko yaptırırız. Ancak bazı küçük kazalarda kaskoyu bozup bozmamakta tereddütler yaşanır. Çünkü kasko poliçeniz önemsiz bir kaza da delinirse, ertesi yıl aracınızın kaskosunu çok daha yüksek rakamlara yenilemek zorunda kalırsınız. Kaskonuzu bozup bozmamaya bu rakamlara göre karar vermek mantıklı olacaktır.

Kaskonun bozulmasının yanı sıra aracınızın tramer kaydına işlenecek olan hasar miktarı çok olacak ve aracınızın ikinci el değerine olumsuz etki edecektir.Kasko Cam Hasarını Karşılar mı? Kaskom Bozulur mu?

Kasko Neleri Kapsar Neleri Kapsamaz?

Normal sanayide 1000 TL ye yaptırılabilecek bir onarım kaskoda 2 yada 3 bin TL ye kadar çıkabilmektedir.

Kaskoyu delip delmemeye karar verirken yapılacak işlemlerin mini onarımla yapılıp yapılmayacağını mutlaka kontrol ettirin. Bazı kaza durumlarında bazı bölgeler mini onarım kapsamına girerken diğer kısımlar için ise kendiniz cebinizden ücret ödeyerek ve kaskonuzu delmeden yaptırabilirsiniz. alternatif bir yöntem olarak bu durumu mutlaka değerlendirmelisiniz. Mini Onarım Nedir? Kasko Hangi Durumlarda Bozulur?

Araç anahtarını kaskodan Yaptırsam kasko bozulur mu?

Kasko İle ilgili tüm merak ettiklerinize buradan ulaşabilirsiniz.

Tüm otomobil dünyası Haberlerine göz atmak için tıkla

Kaskoyu kullanmaycaksam Neden Kasko Yaptırayım ki?

Haklı ve mantıklı bir sorudur. Aracınızı yeni aldıysanız ve uzun yıllar binecekseniz aracınızı yetkili servislerden başkasına emanet etmemeniz faydanıza olacaktır. Garanti sonrası oluşan çoğu şanzıman vb hasar durumlarında servis sadakati aranmaktadır. Aracınız bir kazaya uğradığında mutlaka kaza sonrası ve servisinde yapım aşamasında ki tüm durumları fotoğraflamanız satarken aracın değer kaybına uğramaması açısından önemlidir. Kaskoyu bozduracaksanız hasarın büyük olduğu durumları tercih edin ki hasar durumunda cebinizden çıkacak para mutlaka kaskoyu bozdurduğunuz zamanki rakamdan çok olacaktır.

Yorumlar

Daha Fazlası