HGS Otomatik Ödeme Talimatı vererek Kaçak Geçiş Cezasından Kurtulabilirsiniz

HGS Otomatik Ödeme Talimatı vererek Kaçak Geçiş Cezasından Kurtulabilirsiniz

PTT'den Otomatik Ödeme Talimatı Nasıl Verilir? HGS kaçak geçiş yaşamamak için mutlaka okuyun.

PTT'den Otomatik Ödeme Talimatı Nasıl Verilir?

PTT kanalıyla alınan HGS ürünlerine kredi kartı ile otomatik ödeme talimatı verilebilecek. HGS abonesi sürücülerin bakiye yetersizliğinden dolayı idari para cezasına maruz kalmalarını önlemek ve ödeme kolaylığı sağlamak amacıyla devreye alınan sistemden faydalanmak için

PTT kanalıyla temin edilmiş ya da yeni alınacak HGS ürünleriniz için :PTT iş yerine giderek, verilen otomatik ödeme talimat formunu doldurup imzalamanız yeterli olacaktır.

Başvuru sırasında aracınızın sınıfına göre belirlenen alt/üst limit aralığında istediğiniz tutarlarda talimat miktarı belirleyebilirsiniz.

Otomatik ödeme talimatları tüm PTT işyerlerinden herhangi bir komisyon alınmaksınız ücretsiz gerçekleştirilecektir.

Dikkat edilmesi Gerekenler

Talimat verdiğiniz kredi kartının yenilenmesi, çalınması, kaybolması v.b. nedenlerle iptal edilmesi, limit aşımı nedeniyle ya da herhangi bir sebeple ödemeye kapanması durumunda talimat çalıştırılamayacağından cezalı duruma düşmemek için mutlaka PTT Merkezlerine giderek talimatınızı yenileyiniz.

Bu işlemi tüm banka kredi kartlarıyla gerçekleştirebilecek, otomatik ödeme talimatı kapsamında HGS’nizden çekilen tutarı kredi kartı hesap özetinizden kontrol edebileceksiniz.

Yorumlar

Daha Fazlası