Ford C Max Nasıldır? C Max Hangi paketler Var? C max Dizel Alınır mı?

Ford C Max Nasıldır? C Max Hangi paketler Var? C max Dizel Alınır mı?

C Max Nasıldır? Ford C Max Kronik Sorunları Var mı? C Max Alınır mı? C Max Aileye Uygun mu? gibi sorulara Cevap arayacağız.

C Max Nasıldır?

C Max Aile Otomobilleri arasında ülkemizde en sevilen ve en çok tercih edilen otomobillerdendir. C max Ford'un doyurucu donanımları ile başka bir güzelliğe kavuşuyor.Rakipleri Scenic , Picasso, 5008 vb bir adım önünde.

C Max Neden Diğerlerinden Farklı

Otomatik park özelliği ile kolayca paralel park yapabilirsiniz. Ön Cam Rezistansı ile kışın sabahları herkes camlarındaki buzları temizlerken siz bir tuşla aracınızın ön camlarındaki buzları temizlersiniz. Aracınızla 45 km den daha düşük hızlarda giderken önünüze bir şey çıktığında otomatik frenleme sistemi devreye girer ve sizin yerinize frenlemeyi gerçekleştirir. Cam Tavanı uzun yolculuklarda aydınlık ve ferah bir ortam ve sınırsız gökyüzü sunuyor.Elektrikli bagajı tek dokunuşla açılıp kapanırken siz elinizdeki market poşetlerini düşürmeden kurtulmuş olacaksınız. Bahsettiğimiz özellikler her modelde ve pakette olmasa da ekstra ücret ödenerek ekletilebilen özellikler.

İç Hacim ve Motor

İç hacmi çok geniş ve bagaj hacmi doyurucu olması ailelerin her türlü ihtiyacına cevap verebilecek durumda. Rölanti halindeyken 1.5 dizel 115 beygirlik motorunda kronik bir titreme tüm Ford modellerinde mevcut ve bu bir sorun sayılmaz. Bazı modellerinde direksiyon çevresindeki kaplamalarda kavlama söz konusu ancak garanti kapsamında bununla ilgili işlemler yapılıyor. Grand kasa C Max ise sürgülü kapı ve +2 koltuk farkıyla size daha büyük ve 7 kişilik bir C Max sunuyor.

Yakıt Ekonomisi ve Kullanımı

C Max kullanırken kendinizi çok güvende hissediyorsunuz. Otobüs şöförü gibi açık bir görüş mevcut ve kendinizi çok rahat hissedebilirsiniz.1. vitesi biraz ağır olması aracın boş ağırlığının yüksek olması ve yüklü ağırlığına ilk hareketi vermenin kolaylaştırılması açısından bu şekilde ayarlanmış.Yakıt olarak biraz çok yaksa da buna değer diyeceğiniz bir araç C Max. ortalama 40 kuruş yakıt tüketimi olan C max bu değeri şehir dışında dahada aşağılara çekiyor.

Yorumlar

Daha Fazlası