Chevrolet Cruze Nasıldır? Cruze Kronik Sorunlar?Cruze LPG uyumu nasıldır, Süpap erime sorunu var mıdır?

Chevrolet Cruze Nasıldır? Cruze Kronik Sorunlar?Cruze LPG uyumu nasıldır, Süpap erime sorunu var mıdır?

Cruze LPG uyumlu mu? Cruze kronik sorunları var mı? LPG ye uyum ve Supap erime sorunu hakkında bilinmesi gerekenler bu yazımızda..

Chevrolet Cruze Hakkında

Chevrolet Cruze'un şu an piyasa da benzinli 2 farklı beygir gücüne sahip otomobili en çok kullanılmaktadır. birincisi 2011 model öncesinde satışı yapılan 110 HP motor gücüne sahip ikincisi ise 2011 model ve sonrası üretilen 124 HP'lik modeli. Tabiki daha çok tutulan ve çekiş gücü iyi olan 2011 model sonrası üretilen cruze modelleri. Kasa olarak Cruza bakanları bir daha bak ve beni Al dedirtsede LPG supap sorunu ve Yakıt tüketim değerleri bu konuda otomobil alacakları düşündürüyor. Chevrolet'in avrupa piyasasından çekilmiş olması da bunun tuzu biberi. Anca yedekparçave bakım konusunda hiç birsorun yok. Zaten en az10 yıl boyunca Yedek parça bulundurma zorunluluğu da mevcut.

Chevrolet Cruze LPG Uyumu

Chevrolet Cruze LPG'ye uyum konusunda herhangi bir sıkıntısı ve arıza lambası yakma sorunu çok fazla olmasa da en çok karşılaşılan durum Supapların 50 Bin km olmadan erimesi ve aracın supaplarının çelik süpap ile değiştirilmesi zorunluluğudur. 2017 2018 Yılı İçin bu rakam 3 ila 4 Bin TLyi bulabilmektedir. Bu durumda kişiler 50 bin Km de kazandığı yakıt avantajı ile süpap değiştirme arasındaki farkı gözeterek,Ne alıyoruz ve karşılığında ne veriyoruz hesabıyla LPG işlemi uygulatmalıdır.

Cruze Çok mu Yakıyor?

Cruze boş kasa olarak 1285 Kg'dır. Bu kasa ağırlığı C sınıfı araçlarda hatrı sayılır derecede yüksektir. Kullanılan motor teknolojisi Opel iken neden opelden daha fazla yakıyor sorusunun cevabıda bu ağırlıkta ve silindir çaplarında performans amaçlı yapılan düzenlemelerde gizlidir. şehir içi fabrika verisi 8.8 Lt olarak görünse de bu 10 Lt'yi rahat görmektedir. Buda Cruze çok yakıyor mu sorusunun cevabını Evet olarak belirlemeye sebep olmaktadır.

Yorumlar

Midyat
Bu modeller bana dandik geliyor. Ben şirkette yeni Peugeot 301 kullanıyorum. 2019 model valla son zamanlarda kullandığım en az yakan modellerden birisi diyebilirim.
Enis Kılıç
Peugeot 301 varken bu aracı almak biraz mantıksızlık olur. Az yakan çok kaçan bir araba istiyorsan gözün kapalı Peugeot 301 alabilirsin

Daha Fazlası