Aracım hangi otoparka çekilmiş Nasıl Öğrenebilirim.

Aracım hangi otoparka çekilmiş Nasıl Öğrenebilirim.

Araç neden çekilir? araç çekildiğinde hangi işlemler uygulanır, aracınız çekildiğinde yerini nasıl bulabilirsiniz ve çok daha fazla sorunun cevabı bu yazımızda.

Aracım Yerinde Yok

Aracınızı yanlış yere parkettiniz ve geldiğinizde yerinde yok. Ne yaparsınız? tabiki çalındığını düşünebilirsiniz ama daha güçlü bir olasılık aracınızın poli tarafından çektirilmiş olmasıdır. Bu durumda aracınızı emniyet genel müdürlüğü sayfasından sorgulayabilir hangi otoparka çekildiğini görebilirsiniz.Emniyet Müdürlüğü sorgulama sayfası için tıklayınız.

Aracınızın Yerini SMS ilede öğrenebilirsiniz

Bazı illerde örneğin İstanbulda aracınızın yerini bulmak daha da zorlaşabilir. İstanbul trafik vakfının çektiği araçların yerini SMS yolu ile öğrenebilirsiniz. PARK yazıp 1550 ye sms atan avea aboneleri araçlarının yerini 2 TL karşılığı öğrenebilmektedir.

Sorgu şekli ve örnek cevap

PARK 35XX1386 yazıp 1550 ye yolladığınızda gelen cevap

35XX1386 Plakalı Araç ......Tarihinde YASAK PARKNedeniyle .......... Otoparkı'na Çekilmiştir.Ücret: Çekici(.............)TL + Otopark(............)TL.

Aracımın Yerini Öğrendim Aracımı Nasıl alırım

Aracınızın yerini öğrendikten sonra aracınıza ait çekme ve otopark ücretini ödeyerek aracınızı teslim alabilirsiniz. Birde bunun trafik cezası boyutu olacaktır. Yanlış park yada trafik güvenliğini tehlikeye atmaktan plakanıza cezai işlem uygulanmış olacaktır.

Yorumlar

Daha Fazlası