2018 Cam Filmi Cezası Ne kadar?

2018 Cam Filmi Cezası Ne kadar?

Cam Filminde Son durum ne? Uygun olmayan cam filminden ağır cezalar ödemek istemeyenler bu yazıyı mutlaka okusun

Cam Filmi Denetimi Başladı mı?

Cam filmi yasaklanmasının ardından,gelen baskılar sonrasında sınırlı oranda cam filmine izin verildi. Hangi oranda cam filmi serbest?

Cam filmine getirilen düzenleme sonrası cam filmi denetimleri başladı. Yaklaşık 4 milyon araçta kurallara uymayana cam filmi olduğu varsayılarak çok yüklü miktarlarda ceza geleceğe benziyor. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından yapılan düzenlemeye göre yasak cam filmi cezası 2017 yılında 427 TL idi.2018 Yılında Yaklaşık %10 zam gelmesi halinde 470 TL gibi bir ceza sürücüleri bekliyor. Otobüs, servis araçları da dahil olmak üzere herkes cam filmlerini söktürmek zorunda kalacak.

Cam Filmi Söktürmek Ne kadar?

5,6 milyon araçta cam filmi bulunuyor ve çok büyük bir ticari alana sahip. Esnaflar bu konudan çok şikayetçi olsa da devlet kuralları koyar ve uygulamasını yapar.Cam filmini 250-400 TL arasına yapanlar artık cam filmlerini sökerek para kazanacaklar. 150 TL civarı cam filmi sökümü yapılmaktadır.

Hangi Araçlar ceza Almayacak

R43 standardına sahip araçlar ve orijinal fabrikasyon renkli cam olan araçlar bu uygulamadan etkilenmeyecekler. Şöförün sağ ve solundaki camlara %30 oranında film yaptırmak mümkün ön cama film yaptırmak kesinlikle yasak. Servis araçların acil çıkış camlarına da film yaptırmak kesinlikle yasak.

Uygun Olmayan cam filmi Muayeneden Geçer mi?

Yorumlar

Daha Fazlası