Turkuaz Taksi Nedir? Elektrikli Taksiler Yollarda

Turkuaz Taksi Nedir? Elektrikli Taksiler Yollarda

Elektrikli otomobillerin ön denemeleri elektrikli taksilerle başladı.Detaylar bu yazımızda..

ELEKTRİKLİ TAKSİ DÖNEMİ

Elektrikli araba Ne kadar Yakar?

Büyük şehirlerde yoğunlaşan trafik beraberinde hava ve çevre kirliliğini de getirdi. Çevreci özellikleriyle ve ekonomik oluşuyla ön plana çıkan taksiler ülkemizde de İstanbul başta olmak üzere yaygınlaşıyor.Elektrikli Otomobil motor Ömrü ve Özellikleri Nelerdir?

Yenilenebilir enerji kaynaklarına yönelen dünya artık dizel motor teknolojisini bırakarak elektrikli otomobiller üzerinde duruyor. Dizel otomobillere yasak geliyor haberi için tıklayın

İstanbul'da Turkuaz Taksi Dönemi

Taksilerde, müşterinin güvenlik ve konforunu sağlamak en öncelikli konulardan birisidir.İstanbul'da Beyoğlu belediyesinin öncülüğünde başlayan Elektrikli taksiler giderek yaygınlaşacak. Ramazan ayında taksiciler sahur programında bir araya geldi ve İstanbul'da ilk defa kullanılacak olan elektrikli taksilerin tanıtımı yapıldı. Belediye başkanı elektrikli taksinin şöför koltuğuna oturarak tanıtım turu attı. Bir yıl sonunda 600 elektrikli taksinin yollara çıkması hedefleniyor.Elektrikli taksi, tam şarj halinde 300 kilometre yol gidebiliyor. Hızı 140 kilometreye kadar çıkabiliyor.

Elektrikli araç nasıl şarj edilir?

Yorumlar

Daha Fazlası