Honda'dan Arka Direk (C Sütunu) Göçükleri Hakkında Açıklama Geldi

Honda'dan Arka Direk (C Sütunu) Göçükleri Hakkında Açıklama Geldi

2016 Honda Civic Arka Direklerdeki Göçükler ile ilgili açıklama geldi. İşte detaylar..

Honda Civic C sütunu Göçük Problemi

2016 yılında üretilmiş olan ve Türkiye Üretimi Olan Honda Civic FC5 Kasalarda ki C sütunu yani arka direklerde bulunan dalgalanma sorunu ile ilgili Honda Türkiye'den ilk açıklama geldi.

Alınan Müşteri şikayetleri neticesinde incelemelerde bulunulduğu ve fabrikasyon herhangi bir hatanın olmadığı ve incelemelerin devam ettiğine dair açıklama kullanıcıları hiçte tatmin etmemiş görünüyor. Honda bayilerine yapılan başvurular şimdilik sonuçsuz kalıyor ve yol şartları ve kullanıcı kaynaklı olduğu ile ilgili geri dönüşler sağlanıyor. İrili Ufaklı bu göçüklerin birçok arabada bulunması ise bir üretim hatasının olduğunu gösterir nitelikte.

Honda Civic detaylı inceleme Haberi için.

Bazı Arka Sütun Göçükleri

Honda'nın Resmi Açıklaması

"Halihazırda kullanımda olan bazı Honda Civic Sedan modeli araçların C sütununda yaşandığı iddia edilen sınırlı sayıdaki kaporta göçükleri ile ilgili, Honda Türkiye olarak resmi bir açıklama yapılması gereği doğmuştur. Bu konuda almış olduğumuz müşteri başvuruları ve tespit ettiğimiz bazı sosyal medya paylaşımları üzerine, gerek teknik ekiplerimizce gerekse bağımsız ve tarafsız otoritelerce yapılan test ve incelemelerde araçlarımızın fabrikadan çıkışlarında hiçbir sorunu olmadığı kayıt altına alınmıştır. Ancak yine de, müşterilerimizin beyanlarına istinaden söz konusu araçlarla ilgili detaylı bir teknik inceleme ve araştırma devam etmekte olup, bir sonuca varıldığında bilgiler muhatapları ile derhal paylaşılacaktır."

2017 Ekim Ayı Honda Fiyat Listesi

Yorumlar

Daha Fazlası