2018 Oyak kampanyası Detayları ve Ödeme Tablosu ve Fiyat Listesi

2018 Oyak kampanyası Detayları ve Ödeme Tablosu ve Fiyat Listesi

2018 Oyak kampanyası Şartları ve Ödeme Tablosu

2018 Oyak kampanyası Detayları ve Ödeme Tablosu

2018 GÜNCEL OYAK FİYAT LİSTESİNE ULAŞMAK İÇİN TIKLA

  • Bu kampanyada, OYAK Üyelerine ve OYAK Bağışa Dayalı Emekli Geliri Sistemi İştirakçilerine sağlanan ayrıcalıklı şartlar ile Renault ve Dacia otomobillere sahip olabileceksiniz.
  • Sabit fiyatlardan oluşan ve önerilen anahtar teslim fiyatlarla hazırlanan kampanya ile otomobil bedeline gelebilecek zamlardan etkilenmeyeceksiniz.
  • OYAK Üyelerine Özel Otomobil Kampanyası,12 Şubat 2018 – 12 Mart 2018 tarihleri arasında geçerli olacaktır.
  • Kampanyada 3 teslim dönemi vardır. - Yerli otomobiller (1.2 motor 120 bg ve 130 bg versiyonlar hariç) : Nisan 2018’de teslim edilecektir. - İthal otomobiller (1.2 motor 120 bg ve 130 bg versiyonlar hariç) : Mayıs 2018’de teslim edilecektir. - 1.2 motor 120 bg ve 130 bg versiyonlar : Haziran 2018’de teslim edilecektir.
  • Ödeme Planları: Bu kampanya kredili bir satış sistemi olup, 48 aya varan vadelerde kredilendirme imkanı sağlanmıştır. Bu kampanyada üyelerimiz otomobil kredilerini masrafsız ve komisyonsuz olarak kullanabileceklerdir.
  • Kredi süresince kasko sigortasının yenilenmesi zorunludur. Anahtar Teslim Fiyatına, kasko ve trafik sigortası bedeli dahil olmayıp teslimde ayrıca tahsil edilecektir.
  • Üyeler, kampanyaya kendi adlarına ve sadece 1 adet otomobil için başvurabileceklerdir. Otomobilin fatura ve ruhsatının OYAK Üyesi ve eşi adına olması durumunda, mevzuat gereği kredi borçlusunun OYAK Üyesi olması, OYAK Üyesi eşinin de kefil olması gerekmektedir.
  • Özürlü çocuk sahibi OYAK Üyeleri, otomobil alımında kendilerine yasa ile tanınan hakların yanı sıra güncel OYAK Üye Kampanyası fiyatlarından da yararlanabileceklerdir.

Oyak Kampanyası İçin İstenecek Belgeler

  • TC kimlik numarası içeren nüfus cüzdanı fotokopisi (imzalı) -
  • Son aya ait ikametgah belgesi veya adres belgesi yerine geçen (adlarına düzenlenmiş son 3 aya ait su, elektrik faturası vb.) belge -
  • OYAK Üyesi olduğuna dair belge alınacaktır.
  • BDDK’nın 12 Aralık 2017 tarihli, tüketicilerin binek otomobil edinimi amacıyla kullanacakları taşıt kredilerinin maksimum kredilendirme oranına ilişkin düzenlemesi çerçevesinde; fatura bedeli 100.000 TL’na kadar olan araçlarda fatura bedelinin %70’i, fatura bedeli 100.000TL’nı aşan araçlarda ise fatura bedelinin 100.000TL’na kadar olan kısmının %70’i ve aşan kısmının %50’si olarak belirlenmiştir. Kredilendirme imkan ve koşulları (Kredi tutarı, kefil, rehin vb.) finans kuruluşu tarafından belirlenmektedir. Kredi açıldıktan sonra yapılabilecek erken ödemeler ve kredi kapatma prosedürlerinin detayı hakkında bilgilendirme finans kuruluşu tarafından yapılacaktır. PEŞİNAT - TAKSİT ve TESLİM ÖDEMELERİ Peşinat ödemesi Peşinat ödemeleri, açıklamaya MAİS Şubelerinden alınacak başvuru takip numarası ve üye adı-soyadı belirtilerek aşağıdaki hesaba yapılacaktır. Garanti Bankası İstanbul Kurumsal Şubesi (381) 6258431 (IBAN No: TR910006200038100006258431) numaralı MAİS hesabı.
  • Peşinat ödemeleri başvuru tarihinden itibaren en geç 5 iş günü içinde yapılacak olup, açıklamada takip numarası kullanılacağından kesinlikle OYAK Üye numarası belirtilmemelidir. Kampanya peşinatı asgari 5.000- TL olacaktır. Kampanya peşinatının MAİS’in yukarıda belirtilen hesabı haricinde, diğer hesaplarına yatırılmaması gerekmektedir.
  • Kredi geri ödemesi Kredi geri ödemeleri, kredi sözleşme tarihinden 1 ay sonra başlayacaktır. Kredi geri ödemeleri, kesinlikle tarafınıza ödeme planı başlığı altında verilen ilgili finans kuruluşunun kredi numarasına yatırılacaktır. MAİS’in peşinat hesabına yatırılacak kredi taksitleri, finans kuruluşu tarafından işleme alınamayacaktır. Bu hatalardan doğacak kredi taksit gecikme faizleri üyenin sorumluluğunda olup, finans kuruluşu tarafınıza gecikme faizi tahakkuk ettirecektir. Kullanılacak kredilerin geri ödemeleri Akbank (masrafsız), Garanti Bankası, İş Bankası ve PTT şubelerinden yapılabilecektir.

TESLİMAT VE FATURALAMA

  • Peşinat ve kredi ödemelerinizi aksatmadan ödemeniz halinde, teslim dönemi geldiğinde, teslim ödemenizi de yaparak otomobilinizi başvuru yaptığınız MAİS Şubesinden teslim alabileceksiniz. Teslimatlar, teslim aylarının 20. günü ile 30. günü arasında yapılacaktır. Teslimatların başvuru sırasına göre ve mümkün olan en kısa sürede yapılmasına özen gösterilecektir. Otomobillerin teslimatı, aracın rehinli ruhsatı çıkarıldıktan sonra yapılacaktır. MAİS, belirtilen teslim süresini hal ve koşullara bağlı olarak 30 iş günü kadar uzatabilir. İPTAL Üyenin sistemden ayrılmak istemesi durumunda ödemiş olduğu peşinat tutarından krediye tahakkuk etmiş bulunan KKDF+BSMV ile vadesi gelmiş ise taksit içindeki faizin vergisi ve zorunlu olarak yapılmış ya da yapılması gereken masraf bedeli düşülerek en geç 15 gün sonra belirttiği banka hesabına havale edilecektir. Tüm iptal işlemleri, tasarruf sipariş iptal formu üye ve şube tarafından doldurulup, imzalanması ile yapılacaktır.

OYAK KAMPANYASI SEÇENEK VE TİP DEĞİŞİKLİĞİ

  • Kampanya kapsamında seçenek, tip ve renk değişikliği talebi kabul edilememekte olup, kampanya başlangıcında otomobil seçiminin dikkatli yapılması gerekmektedir. MAİS, üreticinin yaptığı opsiyon farklılıkları sebebi ile, zorunlu hallerde otomobillerin ekipman ve teknik özelliklerinde değişiklikler yapabilir.

OYAK KAMPANYA HAKKINDA BİLGİLENDİRME

  • Kampanya hakkında her türlü ayrıntılı açıklama; hafta sonu dahil her gün 09:00 – 18:00 saatleri arasında ekli listede bulunan MAİS Şube Müdürlükleri’nden bizzat başvuru veya telefonla sağlanacak, bu saatler haricinde de ilgili telefonlardan kampanya hakkında gerekli bilgilendirme ve yönlendirmeler yapılacaktır. OYAK web sitesi (www.oyak.com.tr) aracılığı ile de kampanya hakkında gerekli bilgilendirme sağlanacaktır.OYAK KREDİ GERİ ÖDEME TABLOSU VE OPSİYON DETAYLI FİYAT LİSTESİ DİP NOTLARI
  • ¨ Üyelerimizin kredi sözleşmelerinde, finans kuruluşunun bu kampanya dahilinde uyguladığı özel faiz oranları yer alacaktır. ¨ Kredi geri ödeme tablosunda yer alan aylık faiz oranı ve taksit tutarları bilgi amaçlı olup, kredi taleplerinde finans kuruluşundan alınacak geri ödeme planları esastır. ¨ Trafik tescil, ruhsat, plaka, nakliye, müşavirlik bedeli gibi ödemeler, kampanya tarihindeki (İstanbul ili) bedeller olup, anahtar teslim peşin satış fiyatlarına dahil edilerek hesaplanmıştır. Bu kampanyada KDV, ÖTV’ deki değişiklikler veya yeni konulabilecek vergiler ile nakliye bedeli ve masraflarda (plakaruhsat, bandrol) farklılık olması halinde, söz konusu fark teslimde tahsil/tediye edilir. ¨ Tüm iller için sabit nakliye bedeli uygulanmaktadır. 7 KREDİ GERİÖDEME TABLOSU VE FİYAT LİSTESİ KULLANIM AÇIKLAMALARI ÖRNEK OLARAK;• Öncelikle üyemiz, almak istediği otomobilin anahtar teslim peşin satış fiyatını ve teslimde ödenebilecek bölümünü (Teslim Ödemesi) Kampanya Fiyat Listesinde tespit etmelidir. • Bundan sonra yapılması gereken Kredi Geri Ödeme Tablosunda kullanılacak kredi tutarının (A kolonu) ve kredi şartlarının tespit edilmesidir. (Kredi düzeyi tespit edilirken Başvuru başlığı altında bahsedilen BDDK’nun kredi düzeyi ile ilgili düzenlemesine dikkat edilmelidir.) • MAİS hesaplarına gönderilmesi gereken peşinat tutarı hesaplanırken, satın almak istenilen otomobilin anahtar teslim peşin satış fiyatından, kullanılmak istenen kredi tutarı ve teslim ödemesi tutarı düşülmesi yeterli olacaktır. • İlgili otomobil için yapılacak olan vade farkı dahil toplam ödeme tutarı ise Kredi Geri Ödeme Tablosundaki, toplam kredi geri ödemesi (E kolonu) tutarına, hesaplanan peşinat tutarı ve teslim ödemesinin ilavesi ile mümkün olabilecektir. SAYISAL ÖRNEK : ( Megane Sedan Icon 1.5 dCi EDC 110 bg ) İlgili otomobilin anahtar teslim peşin satış fiyatı 123.020 TL, teslim ödemesi ise 36.300 TL’dır. Kullanılacak kredi tutarının 50.000 TL, taksit adedinin de 24 ay olarak belirlendiğini varsayalım. (Aylık taksit tutarı 2.471,9 TL) A. Bu kredi düzeyi için ödenmesi gereken peşinat tutarı 36.720 TL’dır. (123.020 TL – 36.300 TL – 50.000 TL) B. Satın almak istenilen otomobilin vade farkı dahil toplam ödeme tutarına ulaşmak için, toplam kredi geri ödemesine (59.326,1 TL), hesaplanan peşinat (36.720 TL) ve teslim ödemesinin (36.300 TL) ilave edilmesi yeterlidir. Anahtar Teslim Peşin Satış Fiyatı : 123.020 TL Teslim Ödemesi : 36.300 TL Kredi Tutarı : 50.000 TL Ödenecek Peşinat Tutarı : 123.020 TL – 36.300 TL – 50.000 TL = 36.720 TL Toplam Kredi Geri Ödemesi : 2.471,9 TL*24 = 59.326,1 TL Vade Farkı Dahil Toplam Ödeme : 59.326,1 TL + 36.300 TL + 36.720 TL = 132.346,1 TL

Yorumlar

Daha Fazlası