2018 Nisan Ayı Nissan 0 Araç Kampanyası Detayları ve Güncel Fiyat Listeleri

2018 Nisan Ayı Nissan 0 Araç Kampanyası Detayları ve Güncel Fiyat Listeleri

2018 Nisan Ayına Özel Nissan 0 Araç Kampanyası Detayları ve Nİsan 2018 Güncel Fiyat Listeleri bu yazımızda

2018 Nisan Ayı Nissan 0 Araç Güncel Fiyat Listesine Ulaşmak için Tıkla

Nissan 2018 Nisan Ayı 0 Araç Kampanyası Detayları

1. Bu kampanya NISSAN OTOMOTİV ANONİM ŞİRKETİ tarafından Türkiye genelinde https://tr-tr.facebook.com/NissanTurkiye adresi üzerinden paylaşılan UEFA Champions League Finali'ne ne kadar gitmek istiyorsun? Neden gitmek istediğine dair heyecanını bize kanıtla, final heyecanını yerinde yaşayacak şanslı kişi sen ol! konu başlığının altına yorumlarını #NissanileFinale hashtag’i (etiketi) ile etkileyici ve yaratıcı bir anlatımla paylaşanlar yarışmaya katılabilirler.

2. Jüri tarafından 02.05.2018 tarihinde yapılacak değerlendirme sonucunda 1 kişiye Kiev / Ukrayna'da düzenlenecek UEFA Champions League Final 2018'e 25-27 Mayıs 2018 tarihleri arası için çift kişilik ağırlama paketi (İstanbul-Kiev gidiş&dönüş çift kişilik uçak biletleri - Kazananlar İstanbul dışındaysa bulundukları il ile İstanbul arası ulaşımları çift yön olmak üzere talihlilere aittir - Kiev otel&havaalanı transferleri - 25-26 Mayıs 2018 tarihlerinde Kiev’de 2 gece çift kişilik otel konaklama (26-27 Mayıs 2018 kahvaltı dahil - 25 Mayıs 2018 tarihindeki "Nissan Hoş geldin Partisi'ne" katılım bileti - 26 Mayıs 2018 öğleden sonra Nissan'a özel UEFA Final VIP bölgesine giriş hakkı – (transferler dahil) - UEFA Champions League Final maç bileti & Olympiysky Stadı resmi UEFA Champions Village'daki maç öncesi ve sonrası ikramların bulunduğu Nissan Lounge alanına giriş hakkı) ikramiyesi verilecektir.

3. Kazanan yarışmacılar 03.05.2018 tarihinde https://www.facebook.com/NissanTurkiye adresinde yayınlanacaktır.

4. Yarışmaya katılım için katılımcıların Facebook hesaplarının aktif olması gerekmektedir.

5. Katılımcılar yorumlarına ek olarak fotoğraf ve video da paylaşabilirler.

6. Kazanan talihlilerle Facebook hesabı üzerinden iletişime geçilerek gerekli kişisel bilgileri istenecektir. Katılımda sonrasında kimlik ve adres bilgilerinin doğruluğu, yeterliliği ve ispatı katılımcı sorumluluğundadır.

7. Kazananlar kişisel bilgilerini DM (direkt mesaj) yoluyla paylaşacaklardır. Kazananlar iletişim bilgilerini 2 (iki) gün içerisinde iletmelidir, aksi takdirde haklarını kaybedecektir.

8. Seyahat ikramiyesi talihli ile birlikte 2 kişiliktir. Seyahat ikramiyesi, devredilemez, nakde çevrilemez, talihli dışında başka bir kişi tarafından kullanılamaz. Seyahat İstanbul-Kiev uçuşunun başlayacağı hava limanında başlar ve Kiev-İstanbul uçuşunun indiği hava limanında biter. Hava limanına kadar olan ulaşım, tüm şahsi harcamalar, vize ve pasaport işlemleri talihliye aittir.

9. Seyahat süresince talihlilerin ve yanında getirdikleri kişilerin başına gelebilecek herhangi bir olaydan ve ilgili konsolosluğun vize vermemesinden Nissan Otomotiv A.Ş. sorumlu tutulamaz. Seyahat tarihlerinde yurtdışı çıkış yasağı bulunan kişiler kampanyadan kazansa dahi yararlanamaz, yurtdışı çıkışında ekstra belge ibraz etmeleri gereken kişiler için bu belgelerin temin ve bulundurulması kendileri sorumluluğundadır.

10. Kampanyaya NISSAN OTOMOTİV A.Ş. çalışanları, ESTABOOM REKLAM DANIŞMANLIK HİZMETLERİ OTOMOTİV SANAYİ VE TİC. LTD. ŞTİ. çalışanları, Nissan Yetkili Satıcıları çalışanları, NISSAN OTOMOTİV A.Ş. iş ortakları ve 18 yaşından küçükler katılamaz, katılmış olsalar dahi ikramiyeleri verilemez.

11. Facebook topluluk standartlarına uymayan fotoğraflar yayın öncesinde ajans, marka ve sistem tarafından kontrol edilerek sistem üzerinden giriş engeli sağlanarak yayınlanmayacaktır.

12. Kayıp ya da geç kayıtlar için, sorunlu ya da kayıp teknik donanım veya yazılım arizalari, veya kullanılamaz ağ bağlantıları için, ya da başarısız, yanlış, hatalı, eksik, bozuk veya gönderen veya sistem kaynaklı herhangi bir elektronik iletişim gecikmesinde, ekipman veya programlama ile ilgili ya da bu yarışmada kullanılan veya bu yarışmada kayıtlarin işlenmesinde oluşabilecek herhangi bir insan hatasından NISSAN OTOMOTİV ANONİM ŞİRKETİ sorumlu değildir.

13. İkramiyeye konu olan eşya ve /veya hizmetin bedeli içinde bulunan KDV+ÖTV gibi vergiler dışındaki vergi ve diğer yasal yükümlülükler talihliler tarafından ödenir.

14. Bu kampanya MPİ’nin 26.03.2018 tarih ve 40453693-255.05.02-E.3271 sayılı izni ile kapsam dışı bırakılmıştır.

Yorumlar

Daha Fazlası